Menu Luk

Fase 3 Indsigter

Fase 3 – Indsigter

Som en del af arbejdet med at give dig indsigt i dine muligheder (NUTID som fører til MULIGHEDER) kan vi inddrage personlighedstestværktøjer og/eller skriftlige opgaver til at afdække såvel personlige, som faglige kompetencer, samt andre hjælpeværktøjer efter behov.

  • Hvem er du i dag?
  • Hvordan er din egenforståelse og bevidsthed om dine værdier, behov og ønsker?
  • Hvad er dine stærke og svage sider? Dine personlige og faglige kompetencer? Hvordan kan du bruge din svage sider, din sårbahed, som en styrke?

Indsigter fører til personlig vækst. Når du ser dig selv ærligt og reelt, ser du også dit personlige potentiale i et helt andet og mere rummeligt lys.

Personlighedstestværktøjer er et tilkøb og kan være med eller uden personlig rapport, og altid med en personlig tilbagemelding til dig. Det er et dialogværktøj, mere end en indplacering af dig som personlighedstype. Der er intet rigtigt eller forkert, godt eller skidt – blot forskelligheder og personlige kompetencer.

Selvindsigt vil også gøre dig langt bedre til at spotte andres personligheder og gøre dig bedre til at håndtere situationer sammen med andre.

Fase 1        Fase 2          Fase 3          Fase 4          Fase 5